Maison verte et bleue Groen en blauw huis
Een plek van ontdekking en belangenbehartiging voor duurzaam voedsel in het hart van Neerpede
nl fr
Ik doe mee! > 

Activiteiten voor professionals

Collectieve coaching over de commercialisering van korte voedingsketens

Collectieve coaching met Vincent Dethier - voertaal: Frans.
Voor wie?
Ondernemers met projecten rond duurzame voeding en landbouw in Brussel.
Wanneer?
21, 22, 28 & 29 april, van 9u tot 17u. (voorzie een lunch voor een middagpauze van 30 min.)
Wat?
4 dagen voor JULLIE, om samen te bouwen aan alles wat kan helpen voor het opstarten, ontwikkelen en bestendigen van je activiteit op commercieel vlak. Een op- (en om-)leiding om de agressie en het geweld dat gepaard gaat met marketing, (...)

Lire la suite de Collectieve coaching over de commercialisering van korte voedingsketens

Workshop groenteverwerking

Workshop voor (toekomstige) Brusselse restauranthouders die op efficiënte en creatieve wijze lokale biogroenten willen gebruiken.
Tijdens deze vier uur durende workshop leer je hoe je groenten kan verwerken: hoe maak je ze zo snel mogelijk schoon, schillen en snijden met zo weinig mogelijk afval.
Thema’s:
Bevoorrading van verse groenten, rechtstreeks bij Brusselse producenten
De organisatie van je groentevoorraad, hoe plan je de verwerking
Efficiënte technieken om groenten schoon te (...)

Lire la suite de Workshop groenteverwerking